Tuesday, December 05, 2006

Αρχίζει το Μάτς

Ο Γιωργάκης εδω και πολύ καιρό είχε καταλάβει οτι κάτι έφταιγε, δεν μπορούσε όμως να βρεί τι ήταν αυτό. Μέρα-νύχτα έσπαγε το κεφάλι του κι όμως άκρη δεν έβγαζε. «Φταίω εγώ; Φταίς εσύ; Μήπως φταίει η στραβή μας κεφαλή;»... Συμπέρασμα κανένα! Και ο Κωστάκης απολάμβανε την μοναξιά της κορυφής...

Ως που ενα βράδυ ο Γιωργάκης στήθηκε μπροστά στην τηλεόραση προκειμένου να δεί εναν αγώνα basketball, που τόσο του αρέσε να βλέπει, απο τότε που ήταν κολεγιόπαιδο στο αμέρικα, κυκλοφορούσε με μπλέιζερ και αν έπαιζε κανένα τσιγαριλίκι στη παρέα, τραβούσε και καμια τζούρα. «Nice sport»! σκέφτηκε και άνοιξε χαρούμενος την τηλεόραση...

Όταν μετά απο 1,5 ώρα ο αγώνας τέλειωσε, ο Γιωργάκης ήταν αναψοκοκκινισμένος και εκνευρισμένος. «Gerson malaka! Einai Dynaton na paizeis zoni se oloklhro agona; Se pethanan sta triponta oi Tourkoi!»... ΤΑΝΤΑΑΑΑ!!! Ιδού η λύση κυρίες και κύριοι! Αυτό ακριβώς ήταν που τόσο καιρό έλλειπε απο το κόμμα του Γιωργάκη. Σωστή άμυνα. Τόσα τρίποντα, τόσες ήττες! Και όλα αυτά εξ αιτίας της άμυνας ζώνης... Ο Γιωργάκης το είχε πλέον αποφασίσει. Σαν σύγχρονος μεγαλέξανδρος, σαν Μάλκοβιτς της πολιτικής, θα οδηγούσε τις στρατιές του στη νίκη με όπλο την άμυνα. Έφτασε ή ώρα για σκληροτράχηλο MAN-TO-MAN, απο εκείνο που μόνο αληθινοί άντρες σαν τον Σιγάλα, τον Τζίμ Μπιλμπά και τον Τζόν Στάρκς μπορούν να παίξουν.

*Έχω την αόριστη αίσθηση οτι ο Κος Βενιζέλος είναι ο Σχορτσανίτης της ομάδας, αλλά δεν ξέρω πως μου ήρθε αυτό..
**...Και επίσης όποιος κουράζεται θα βγαίνει αλλαγή, γιατί ως γνωστόν, ο Γιωργάκης είναι το «παιδί της αλλαγής»


3 comments:

Anonymous said...

Παρά το man to man το μέλλον του Γιωργάκη προβλέπεται ζοφερό. Υπάρχει ασυμφωνία στα επιθετικά συστήματα. Το σύστημα "αλλαγή στο άρθρο 16" δεν γίνεται αποδεκτό απο τον βαρύ center της ομάδας ο οποίος το κριτικάρει σε κάθε ευκαιρία.
Θα ήθελα ο master blaster να μας αναλύσει την άποψή του για τη θεσμοθέτηση του minimum αριθμού γυναικών στη βασική πεντάδα. Η μικρή Μαρία έφαγε τη θέση του Μιχαλάκη γιατί δεν ήταν αρκετές οι γυναίκες στο βασικό σχήμα. Is this discrimination or what?

mujahedin said...

Anonymous: Ορθά τα λέτε. Δεν έχω να προσθέσω κάτι παραπάνω

mujahedin said...

Suzi Tsuzi: Γιαβόλ! Γιαβόλ!