Thursday, July 06, 2006

Καλοκαίρακι...

Μια μέρα προτού ο MasterBlasterX και η χαρούμενη παρέα του, αναχωρήσουν once again, για τα τροπικά νησιά του Αιγαίου, αποφάσισα να στείλω το παλιό γνωστό κοινωνικό μήνυμα του ΕΟΤ προς κάθε πιθανό αναγνώστη του Μπλογκ.

Η προσπάθειες μου λοιπόν, επικεντρώθηκαν στην εύρεση μιας φωτογραφίας εκείνου του κοσμαγάπητου γλάρου που προέτρεπε κάποτε τους λουώμενους να μην πετουν "Σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες και ακτές". Φευ και αλί! Όσο και αν έψαξα στο, κατα τ’ άλλα χαοτικό, google, καημένε μου γλάρε δε σε βρήκα πουθενά! Τι στις σελίδες του ΕΟΤ, τι σε σελίδες με γλάρους.. Τίποτα! Πουθενά ο καλός μας γλάρος. Ανησυχώ μήπως είχε την τύχη του καημένου του Πέτρου, του Μυκωνιάτη πελεκάνου που τον πήδησαν μέχρι θανάτου οι σεξουαλικά ακόρεστοι θαμώνες του νησιού, αλλα ο γλάρος του ΕΟΤ δε κυκλοφορούσε στο γνωστό πουστρονήσι. Άντε να περνούσε που και που απο το πάραντάιζ για να μαζέψει κανα πεταμένο μπουκάλι μπύρας, αλλα ως εκεί..

Άρχισα να ψάχνω ποιό έντονα. Μήπως ο ΕΟΤ τον είχε κρατήσει σε καμιά γωνιά στην επίσημη ιστοσελίδα του. Τζίφος! Μόνο μια φωτογραφία με τσολιάδες να χορεύουν και να χοροπηδούν σα κρι-κρι βρήκα και απογοητεύτηκα χειρότερα. Δεσμέυομαι να ψάξω απο κοντά στις διακοπές μου, μήπως και βρώ το καλό μας γλάρο κρυμμένο κάτω απο καμιά ξαπλώστρα ή καρφωμένο απο καμιά ομπρέλα. Μέχρι τότε, καλό καλοκαίρι σε όλους...

ΥΓ. Εφόσον οι κύριοι (!) που προσφάτως προσκάλεσα σε αγώνα πάλης, ουσιαστικά "Κότεψαν", επικοινώνησα με τον τελευταίο λεβέντη αυτης της χώρας, τον Απόστολο Σουγκλάκο, με τον οποίο και θα δώσουμε αγώνα επίδειξης στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν άμεσως μόλις επιστρέψω απο τις διακοπές μου. Να είστε όλοι εκεί!

1 comment:

Anonymous said...

Here are some links that I believe will be interested