Thursday, July 27, 2006

Αϊ Αμ Μπάκ!

Αλό μον αμίς! Ο ΜάστερΜπλάστερ-Εξ επέστρεψε στη βάση του μετά απο 17ήμερα σκηνάκια (ουτε στις ειδικές δυνάμεις δεν κάνουν τόσες μέρες)..

Δεν έχω πολλά να αναφέρω παρα μόνο δυο θεωρίες που ο εγκέφαλος μου συνέλαβε κατα τη διάρκεια του ασκητικού βίου μου και μια τρίτη που ανοίκει στο φίλο και συνοδοιπόρο Πούλ, προκειμένου να έξασφαλίσω τα πνευματικά δικαιώματα αυτών:

Θεωρία-Αξίωμα Νο1: "Κατα τη διάρκεια του ύπνου ο οργανισμός του ανθρώπου εκρίνει καφεϊνη"

-Σύντομη επεξήγηση: Εφόσον ο καφές υποκαθιστά τον υπνό όταν παραστεί η ανάγκη (πχ. πρόωρο ξύπνημα), είναι προφανές οτι καφές και ύπνος περιέχουν την ίδια, αναγκαία για τον οργανισμό ουσία. Αυτη δεν είναι άλλη απο την καφεϊνη. Η καφεϊνη είναι το καύσιμο του οργανισμού μας, το οποίο και παράγεται κατα τη διάρκεια του ύπνου. Εαν λόγω ελλειπούς ύπνου, δεν παράγουμε αρκετή καφεϊνη, επιζητούμε την εξωτερική λήψη αυτής, εξου και καταφεύγουμε σε καφεϊνικά σκευάσματα, τύπου φραπέ.

Είναι δε χαρακτηριστικό οτι μόνο όταν πίνουμε καφέ και όταν κοιμόμαστε, δεν νυστάζουμε. (Όπως επίσης είναι προφανές οτι ποτέ δεν θα σηκωθούμε στις 2 το πρωί με σκοπό να πιούμε εναν καφέ και να πάμε ξανά για ύπνο. Μπορεί να κάνουμε οτιδήποτε άλλο πχ. κατούρημα, να δούμε μια τσόντα, να φάμε μια πάστα, άλλα καφέ δεν θα πιούμε!)

Θεωρία-Αξίωμα Νο2: "Εφόσον η περιεκτικότητα σε αλκοόλ ενος ποτού είναι at max 45%, το υπόλοιπο 55% ειναι νερό, γεγονός που κάνει την κατάποση αλκοόλ λιγότερο επικίνδυνη απο την κατάποση βυσσινάδας, της οποίας η περιεκτικότητα σε νερό αγγίζει at max το 50%"

Θεωρία-Αξίωμα Νο3 (τα πνευματικά δικαιώματα ανοίκουν στον Κο Πουλ): "Ο συνδιασμός ούζου με χυμούς πλούσιους σε βιταμίνη Α (π.χ. καρότο ή εσπεριδοειδή) έχει ως αποτέλεσμα την καταστολή της μέθης, αφου ο χυμός αντικαθιστά άμεσα την βιταμίνη Α που καταστρέφει η κατάποση αλκοόλ"

Για τυχών απορίες, είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε!
Ευχαριστώ πολύ, MasterBlasterX

5 comments:

πασταφλώρα said...

γουελκαμ!
σας έφαγε ο αέρας εκεί στην εξωτική νήσο Σ., αγαπητέ;;;

masterblasterX said...

Οι άνεμοι καλλιεργούν το πνεύμα αγαπητή μου!! ΌΒΕΡ!

poul said...

Xαιρετω ω μεγα θεωρητικε αθρωπα.Σε ευχαριστω για τη φιλοξενια της θεωριας μου περι βιταμινης Α και ουζου με χυμους.Tα empirical evidence αλλωστε μετα απο απο δυο καραφακια ουζο με πληρη διαυγεια και τη μεταμορφωση ως θαυματος των κοιλιακων μας σε φετες την επομένη κραυγάζουν για το ορθό της θεωρίας.

Miss Koula said...

Αγαπητό blog. Ονομάζομαι Σούλα Καραφίτσουλα. Διάβασα τις οδηγείες σας και τις ακολούθησα πιστά: Ήπια δυο καραφάκια ουζο με χυμό καρότο. Στη συνέχεια 1 μπουκάλι βότκα (για να συμπληρώσω υγρά στον οργανισμό μου). Και ολοκλήρωσα τη διαδικασία με τρείς φραπέδες, ουτως ώστε να αντικαταστήσω την καφεϊνη που κατανάλωσα παίζοντας τάβλι.

Για το πως ανταποκρίθηκε ο οργανισμός μου σε ολα αυτά δε μπορώ να σας απαντήσω ακόμα, αφου δεν έχω βρεί για την ώρα κάποιον που να θυμάται τι ακριβώς έκανα στη συνέχεια εκείνης της ημέρας..

Σας ευχαριστώ θερμα

MasterBlasterX said...

Αγαπητή Δεσποινίς Κούλα, μπερδέψατε τη θέωρια με την πράξη. Για παράδειγμα η θεωρία λέει οτι μισό κιλό βαζελίνη κάνει το πρωκτικό απόλαυση. Αν δεν είστε όμως του πρωκτικού, θα κάνατε την θεωρία πράξη;