Thursday, December 28, 2006

Το τελευταίο του 06

Δεν σκόπευα να ανεβάσω κάποιο πόστ, αν δεν είχα προβληματιστεί απο το τραγικό παιχνίδι που παίζει η μοίρα σε μερικά κορίτσια. Διαβάστε αυτό που απάντησε η Έλενα Πίτσια (τηλεσελέμπριτι) στο Μαξίμ, και θα καταλάβετε τι εννοώ:

"Το µεγαλύτερο µειονέκτηµα του µεγάλου στήθους; ∆εν µπορείς να ντυθείς εύκολα. Προκαλεί, θέλοντας και µη. Επίσης, ιατρικά θέµατα. Λόγω βάρους, σε πονάει η πλάτη σου και ο αυχένας!"

Όχι πείτε μου οτι δεν σοκαριστίκατε τώρα. Τα νάτσουραλ μπούμπς γκέρλς που όλοι θαυμάζουμε και αγαπάμε έχουν τα δικά τους προβλήματα, τα οποία μάλιστα είναι και προβλήματα υγείας! Ίσως έτσι να εξηγείται που η γιαγιά μου η Βασίλω, περπατούσε σκυφτή και κρατούσε συνέχεια τη μέση της.. Καημένη Ελένη, τι σου μέλλει να πάθεις σαν γεράσεις. Όταν οι «πλάκες» θα το παίζουν λεβεντόγριες, και εσύ θα κινείσαι σε ορθή γωνία! Κατάρα!

Και κλείνω με μια ευχή: Είθε το 2007 να φέρει λιγότερο βάρος στα στήθη σου Ελένη μου και λιγότερα προβλήματα στην μέση και τον αυχένα σου. Α! Και παγκόσμια ειρήνη, για να μην ξεχνιόμαστε!



**Οι φωτογραφίες είναι απο την σελίδα maximonline.gr

2 comments:

Pastaflora said...

Η κοπέλα είναι ο ορισμός του "Ζω ένα δράμα"!

mujahedin said...

Εγω νομίζω οτι πρέπει απλά να επισκεφθεί εναν ορθοπεδικό..