Tuesday, January 23, 2007

Η εκδίκηση των μηχανών...

Και εκεί που νομίζεις οτι τα έχεις ολα υπο έλεγχο, οτι όλα λειτουργούν σαν καλοκουρδισμένο ελβετικό ρολόι... κράκ... και το πι-σι σου παθαίνει ρήξη μηνίσκου, γονατίζει και σε αποχαιρετά με υψωμένο το κωλοδάχτυλο! Γκουντ μπάι Άσχολ!

...Καταλαβαίνει κανείς οτι μια τέτοια εξέλιξη μόνο ευχάριστη δεν μπορεί να είναι. Για την ακρίβεια, μερικά απο τα οσα δύναται να συμβούν στον καθένα απο εμάς, εως ότου να αποκατασταθεί η επικοινωνία με τον έξω κόσμο είναι τα ακόλουθα:

1.Το Μπλόγκ σου, φυσικά και δεν ανανεώνεται, με αποτέλεσμα να χάσεις και τους 2 μοναδικούς (μα πιστούς) πελάτες που είχες..
2.Σε Φιλικά μπλόγκ κράζουν τους Κάνιμπαλ Κόρπς, χωρίς να έχεις τη δυνατότητα να απαντήσεις και να υπερασπιστείς την τιμή των γκράιντκοράδων "πολύ φίλων σου"
3.Η ομάδα σου στο Χατ-Τρικ, αρπάζει 6αρα στο ντέρμπυ της αγωνιστικής
4.Η μετοχή σου πάει κατα διαόλου και εσυ το μαθαίνεις απο το τεξτ της τηλεόρασης, οταν είναι πλέον πολύ αργά για να την πουλήσεις
5.Δεν μπορείς να διαβάσεις τα εξώφυλλα των αθλητικών εφημερίδων κάθε πρωί στο sport24, και είσαι υποχρεωμένος να περάσεις απο ενα πραγματικό περίπτερο αν θές να τα δείς. Φυσικά και δεν το κάνεις...
6.Δεν μπορείς να στειλεις σπάμ μέιλ στούς φίλους σου
7.Δεν μπορείς να κάνεις ον-λάιν αγορές. Ιδίως αν θέλεις να πάρεις καινούριο πι-σι και το παλιό τα έπαιξε, πρέπει να πάς στο μαγαζί! Ο ίδιος! προσωπικά! τραγικό...
8. Δε μπορείς να ψάξεις τη Γουικιπίντια (και όχι Βικιπέδια) για σπουδαίες πληροφορίες. Για παράδειγμα δε μπορείς να μάθεις για το Βλαδιβοστόκ και να μελετήσεις πως θα πάς εκεί χρησιμοποιόντας τον υπερσιβηρικό.
9.Δε μπορείς να κατεβάσεις πορνό.
10.Δε μπορείς να ψάξεις στο Γκούγκλ για φωτογραφίες του Βανίλα Άις

Παρά τις δυσκολίες όμως, δηλώνω έτοιμος να επιστρέψω.
Σφυρηλατημένος στο καπνό της μάχης με την τεχνολογία, ορκίζομαι εκδίκηση και θάνατο σε κάθε μικροτσίπ που θα μου προκαλέσει ξανά ηλεκτρονική/διαδικτυακή μοναξιά... Οι μηχανές δεν θα κερδίσουν! Οι μηχανές θα υποταχθούν!

3 comments:

Προκλητικός said...

Άλλος δεν έχει υπολογιστή και άλλος δεν έχει τηλέφωνο...

Πάντως σίγουρα είχες κάνει πρόσφατα backup όλων των αρχείων σου, ε;

mujahedin said...

Χα! Οι μηχανές κατέβαλαν και εσένα ε; Το δικό μου πρόβλημα πάντως είχε να κάνει κυρίως με την κάρτα δικτύου, συνεπώς δεν υπήρχε πρόβλημα με τα αρχεία μου (τα οποία και είναι περασμένα στον καλό μου φίλο και συνοδοιπόρο, φλάς μέμορι)

Pastaflora said...

γουέλκαμ μπακ!
όσο για τους cannibal cοrpse δεν φαντάζεσαι με τι ανυπομονησία περίμενα το σχόλιό σου. φευ! ο δαίμων των μηχανών μας τα έκανε μαντάρα.