Thursday, August 24, 2006

Ευχές και κατάρες

Χελλόου ντίαρ φρέντς.

Πρώτα απο ολα να ρίξω την κατάρα μου στο ελεεινό και τρισάθλιο εκείνο βραζιλιάνικο απόβρασμα (Βαρεζάου το όνομα του) που χτύπησε το Νικολάκη το Ζήση. Είθε να βρέχει φωτιά, θειάφι και σκατά στο χωριό του, (τη Σάντα Τερέσα, της επαρχίας Εσπίριτο Σάντο) για τα επόμενα 50 χρόνια. Η ανάσα του να μυρίζει σαν ψόφιο ποντίκι, και η μοναδική γυναίκα που θα τον πλησιάσει να έχει κεφάλι σε σχήμα πατάτας, και να είναι άσχημη σαν μπαμπουίνος απο ντοκιμαντέρ του National geographic. Η δε προτεινόμενη τιμωρία, είναι σοδομισμός μέχρι θανάτου απο «άντρα» αντίστοιχου βεληνεκούς, πχ τον Ιωάννη Μελισσανίδη..


Επίσης, ας στείλουμε τις ευχές μας στην Εθνική για την προσπάθεια της. Ας υπενθυμίσουμε στον «Δράκο»-Γιαννάκη την ύπαρξη του απόλυτου θηρίου, του Big-Sofo, και ας προσευχηθούμε για μια συνάντηση με τα ιμπεριαλιστικά «Γεράκια» στους 4 της διοργάνωσης (εκτός και αν μας τον φορέσουν σήμερα τα ντιενεϊκά αδέλφια μας).



Έλα Κόουτς.. Το χεις!!!



Τέλος, ας προσευχηθούμε και για το ευδαιμονισμό του μοναδικού Βασίλη Σκουντή, ο οποίος στη μονάδα μέτρησης «πέτσας», γράφει 2,6 Αλεφάντια/Λεπτό, μοναδικό ρεκόρ αν αναλογιστεί κανείς οτι η μονάδα μέτρησης πήρε την ονομασία της αφού μετρήθηκαν οι «πέτσες» που μπορεί να εκσφένδονίσει ο κοσμαγάπητος κόουτς Αλέφαντος στη διάρκεια ενος λεπτού. Ίσως κάποιο αρχαίο γιαπωνέζικο πνεύμα να έχει καταλάβει τον συμπαθή σπορτκαστερ, για αυτο και δεν μπορούμε παρα να προσευχηθούμε με ευλάβια για την σωτηρία αυτού. Αμήν!



* Ο όρος «πέτσα» χρησιμοποιείται προκειμένου να αποφευχθεί η χρήση της λέξης «χοντρομαλακία»

1 comment:

mujahedin said...

Αν και ετεροχρονισμένα, έρχομαι να θριαμβολογήσω καθώς και την ύπαρξη του Big-Sofo είχα υπενθυμίσει προτού εκείνος αρχίσει να χρησιμοποιείται (και να σαρώνει), αλλα καθώς και την συνάντηση με τα αμερικανικά γεράκια είχα προβλέψει στην οποία τα πέη (sic), έπεφταν σαν χαλάζι. Εύγε παιδιά!