Tuesday, November 07, 2006

Γιώργος W. Θάμνος

Εδώ και αρκετά χρόνια, ο παγκόσμιος γραπτός και ηλεκτρονικός τύπος έχει βρεί τον ήρωα του. Το αγαπημένο πρόσωπο για να χαστουκίζει, κάθε μέρα, όλη μέρα, με κάθε τρόπο, με κάθε αφορμή. Τον κατα τ’αλλα συμπαθέστατο πλανητάρχη μας, αυτόν τον γλυκύτατο Τεξανό τραμπάκουλα, τον Γιώργο W. Θάμνο...

Και τι δεν έχουν δεί τα ματάκια μας όλον αυτό το καιρό. Χιλιάδες άρθρα με ειρωνική διάθεση και μομφές για την πνευματική διαύγεια του πλάνετμαν. Μοντάζ με το πρόσωπο του κου Θάμνου σε σώμα γυμνής στρίπερ, εκατοντάδες γελοιογραφίες, μέχρι και το βιογραφικό του εμφανιζόταν μια εποχή στο γκούγκλ, κάθε φορά που κάναμε σέρτς στη λέξη “ηλίθιος”!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΑΝΟΗΤΟΙ! Τι καταφέρατε όλοι σας λοιπόν; πλησιάζουν εκλογές και ο κος Θάμνος έχει αρχίσει και χάνει κάθε ελπίδα για να τις κερδίσει. Ακόμα και οι Ρέντνεκς δείχνουν να έχουν πέσει θύματα της αντι-θαμνικής προπαγάνδας και ετοιμάζονται να ψηφίσουν τους δημοκρατικούς (μάι ας!) και να δώσουν την εξουσία και πάλι σε τύπους που παίζουν σαξόφωνο και προβαίνουν σε άσεμνες πράξεις με τις γραμματείς τους. Τύπους που δε βομβαρδίζουν το Ιράκ. Όχι! Βομβαρδίζουν όμως τη Σερβία! Και το χειρότερο, τύπους με βραχνή ερωτική φωνή! Τι κάναμε οι ανόητοι; Εκθρέψαμε ένα τέρας, αντίστοιχο με το άλιεν που μεγάλωσε η Σιγκούρνι Γουίβερ στη κοιλιά της, και το αφήσαμε ελεύθερο να μας κατασπαράξει! Υπάρχει βρε χειρότερο πράγμα απο την Αμερική με τους “δημοκρατικούς” στην εξουσία; Απο που και ως που τους αφήνεις να πάρουν τέτοια ταμπέλα; Με ποιό δικαίωμα; Κορόιδα δημοκρατικοί ευρωπαίοι, φάτε τώρα στη μάπα και πάλι “δημοκρατική” αμερικανική κυβέρνηση (όσο αντικρουόμενες και αν είναι οι έννοιες Δημοκρατία-Αμερική), να δούμε ποιόν θα ειρωνεύεστε τώρα και σε ποιόν θα εναντιώνεστε... Κορόιδα!




6 comments:

Anonymous said...

klap klap klap!!
Guess who.

Anonymous said...

ειτε οι μεν ειτε οι δε

ειναι ιδια γευση απλα η αμερικη γνωριζουμε οτι παντα εχει προεδρους μαριονεταις ,απλα ελπιζουμε να βγενη ο λιγοτερο βλακας .
βεβαια οι εκλογαις αυτες ειναι για το κογκρεσο και οχι για προεδρο ,αλλα στην ουσια αν οι πλειοψιφια του κογκρεσου ειναι αντιθετη απο τον προεδρο τοτε αυτοι κυβερνουν .
το οτι ειναι ρεπουμλικανοι και δημοκρατικοι το ιδιο σκατα ,το ξερουμε απο τους νομους του θαμνου που οι δημοκρατικοι κογκρεσαριοι τους ψησησαν με περισια χαρα .

ΑΑΑΑ !!! ξεχασες το ποιο ωραιο οτι ο κ.Θαμνος μιλα με τον θεο ,και του εχει αναθεση ως αποστολη να προστατεψει το εθνος του θεου το ισραηλ .μην τα ξεχνας αυτα μην τα ξεχνας εδω ειναι το ζουμι .
το μονο που μενει ειναι να δουμε πως οι δημοκρατικοι θα ακουσουν τισ εντολεσ του θεου ,και πια χωρα αυτοι θα προστατεψουν και πια θα καταστρεψουν .

mujahedin said...

*I Cant guess who!

TSAA!!!:Κοίτα, με τον θεό μιλάει και ο MC HAMMER, αλλά κανείς δεν τον κατηγόρησε ποτέ για αυτό! Πάντως εγω σέβομαι τον κο Θάμνο, γιατι οι δικοί μας οι μάγκες μόνο που τον βλέπουν βαράνε προσοχή και αυτό ειναι αρκετό απο μόνο του!

Anonymous said...

ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ .

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ? ΙΣΩΣ!

Pastaflora said...

μετά από μια σειρά τεχνικών προβλημάτων επιστρέφω δριμύτερη! όπως όλοι ξέρουμε δεν είναι ο κ. θάμνος που κυβερνάει αλλά οι πολυεθνικές και τα μεγαλα συμφέροντα. απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με έναν τύπο που έχει βγει από κακογραμμένη ιστορία τρόμου.

mujahedin said...

Εμένα πάντως ο κος Θάμνος μου αρέσει γιατί είναι "the true face of america". Πώς μας αρέσει ο Καραμανλής γιατί τρώει τα κοκορέτσια του και μας θυμίζει τον εαυτό μας; Έτσι ακριβώς και ο Θάμνος μου φέρνει στο μυαλό εναν αυθεντικό αμερικλάνο.