Monday, February 26, 2007

Ο Καστίγιο είναι ο Μελκιάδες Εστράντα.

Συνεχίζουμε την παρουσίαση ταινιών που μας συγκίνησαν, με την underground παραγωγή “Ο Καστίγιο είναι ο Μελκιάδες Εστράντα.”

Το στόρι: O μικρός μεξικάνος ποδοσφαιριστής/οικονομικός μετανάστης, Καστίγιο βρίσκεται στην χώρα μας, όπου και γίνεται αδελφικός φίλος με ελληνάρα μεγαλοτσαμπουκά, ονόματι Μπάρμπα-Γιώργος. Ο μικρός μεξικάνος εξομολογείται στον φίλο του το όνειρο του να γυρίσει κάποια στιγμή στην πατρίδα του, όπου και ζει η γυναίκα του και να ανοίξει πρότυπη σχολή Savoir Vivre. Κάπου εκεί όμως, ένας σκληροτράχηλος βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής με μυτερά φρύδια και παγωμένη καρδιά, ο Μπόβιο, θα του σπάσει το πόδι. Ο Μπαρμπα-Γιώργος, όντας σεληνιασμένος και απειλώντας τον Μπόβιο ότι η επόμενη μεταγραφή του θα είναι στον Ορχομενό, τον σέρνει στο Μεξικό κουβαλώντας μαζί το πόδι του Καστίγιο προκειμένου να πραγματοποιήσουν το όνειρο του μικρού μάγου (σχολή Savoir Vivre κλπ.) Φτάνοντας όμως εκεί και αφού γλιτώσουν το ανελέητο κυνηγητό των υγιών φιλάθλων της θύρας 13 θα έρθουν αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα αφού εν τέλει ο Καστίγιο είναι ένας bi-curious* μεγαλοδικηγόρος ονόματι Ντέιβιντ Σοτομόντε Μουχίκα που έφυγε από το Μεξικό παριστάνοντας τον ποδοσφαιριστή για να γλιτώσει από τον πρώην ερωμένο του, τον αρρενωπό διάσημο αρχιτέκτονα Μάγκνους Ράσελ.

*bi-curious: όχι εντελώς gay, αλλά αρκετά ώστε να έχει την περιέργεια να το δοκιμάσει

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

3 comments:

Anonymous said...

Από τα καλύτερά σου ως τώρα . Γέλασα πάρα πολύ! Και στο τέλος θα έρθει η κάθαρση. Δεν θα σου έγραφα αλλά μου άρεε πάρα πολύ

tsioubiou said...

XAXAXA Πολύ καλό
Οπως και το έργο και ο παίχτουρ

mujahedin said...

Και τα δικά μου συγχαρητήρια στον συγγραφέα λοιπόν!